FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Heineken Romania, 20% crestere a cifrei de afaceri in 2008

Heineken Romania, 20% crestere a cifrei de afaceri in 2008

Heineken Romania anunta o crestere a cifrei de afaceri cu 20%, ajungand la valoarea de 960 milioane RON (brut) si 829 milioane RON (net).  

“Sunt foarte incantat sa anunt ca Heineken Romania a realizat o crestere a cifrei de afaceri cu  20% in 2008, reusita care ii consolideaza pozitia puternica de pe piata berii din Romania. Am demonstrat ca dezvoltarea unei culturi in cadrul companiei Heineken, care are la baza performanta, aduce rezultate bune, in conformitate cu asteptarile noastre. Ceea ce ne face cu adevarat sa continu?m cresterea valorii pe termen lung sunt Cultura Companiei si valorile sale fundamentale: Responsabilitate, Respect, Bucurie si Pasiune pentru Calitate”, a declarat Edwin Botterman, Managing Director Heineken Romania.

Varful de lance al portfoliului, marca Heineken, si-a continuat evolutia semnificativa, ajungand la o crestere de 26% in 2008. Marcile Ciuc Premium, Golden Brau, Bucegi au evoluat in conformitate cu astept?rile companiei.   

“Sunt sigur ca in spatele rezultatelor pozitive ale marcilor Heineken Romania este respectul pentru fiecare consumator si fiecare client, precum si capacitatea noastra de a produce m?rci de calitate care vin in intampinarea nevoilor si preferintelor acestora. La Heineken Romania, incercam sa facem viata mai placuta prin intermediul produselor noastre. Heineken exprima calitate in tot ceea ce face sau produce”, a declarat Marius Melesteu, Director Comercial Heineken Romania.

La inceputul lunii aprilie 2009, procesul de integrare legala a compania Bere Mures in cadrul companiei Heineken Romania va fi finalizat. Aceasta actiune a debutat acum un an, cand Heineken N.V. a achizitionat fabrica romaneasca Bere Mures. Anul acesta, Heineken Romania va continua sa investeasca in noua sa fabrica de bere si in marca Neumarkt, precum si in celelate fabrici si marci.  

In urma procesului de integrare, Heineken Romania are cinci fabrici de bere la Constanta, Craiova, Hateg, Miercurea-Ciuc si Targu Mures.  

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content