FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Hans Dewaele il inlocuieste pe Marinidis la conducerea P&G Balkans

Hans Dewaele il inlocuieste pe Marinidis la conducerea P&G Balkans

De la 1 februarie 2013, Hans Dewaele a preluat conducerea activitatilor companiei P&G in Romania si in restul tarilor din regiunea Balcanilor (Bulgaria, Moldova, Serbia, Bosnia si Hertegovina, Albania, Macedonia si Kosovo). El il inlocuieste in functie pe Sotirios Marinidis, numit la aceeasi data Vice-Presedinte si Director General al P&G Rusia. 

Dewaele a mai lucrat la P&G Romania, el fiind cel care a pus bazele departamentului de marketing al subsidiarei locale, din pozitia de Director de Marketing ocupata in perioada 1994-1998.
Pana in acest an, Hans Dewaele a fost Vice-Presedinte la P&G  Caucaz si Republicile din Asia Centrala, pe o perioada de doi ani.

El s-a alaturat echipei P&G in anul 1988, in cadrul departamentului de Marketing in Jeddah, Arabia Saudita.
Dupa prima experienta a sa din Romania, cariera sa a continuat in cadrul birourilor din Geneva, Elvetia (1998 – 2001), ca Director de Marketing pe divizia de produse cosmetice, acoperind regiunea Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa.
Incepand cu anul 2001 si pana in prezent, Dewaele a ocupat numeroase pozitii care au implicat din ce in ce mai multe responsabilitati in brand management si management general in birourile P&G din Algeria, Pakistan si republicile din Asia Centrala, ajungand ca in anul 2010 sa fie numit Vice Presedinte al Caucaz si  Republicile din Asia Centrala.   

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content