FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Hame Romania, +23% la cifra de afaceri in primul semestru

Hame Romania, +23% la cifra de afaceri in primul semestru

Hame Romania S.R.L. a anuntat o crestere de 23% a cifrei de afaceri in prima jumatate a anului 2014 fata de aceeasi perioada a anului 2013. Totodata, conform declaratiilor companiei in ultimii patru ani Hame Romania si-a dublat cifra de afaceri exprimata in euro, cresterea datorandu-se in principal campaniilor de comunicare dezvoltate pentru  brandul Antrefrig, dar si inovatiilor Hame in termeni de retete si ambalaje.  

 Hame Romania este prezenta in 10 categorii de produse, cele mai importante fiind cele din categoria de pate si carne (unde Hame detine o unitate productie la Caracal), conserve de peste si compoturi.

Primele exporturi spre Romania s-au realizat in 1995, Hame consolidandu-si prezenta pe piata romaneasca odata cu preluarea unei facilitati de productie de la fosta firma Romconserv SRL. In Romania, portofoliul companiei include marcile: Hame, Antrefrig, Hamanek, Hangita, Cara, Corabioara, Bucataru’ si Vasco da Gama. Brand-ul Antrefrig a fost preluat de catre Hame Holding in anul 2007 si inclus in portofoliul Hamé Romania.

Potrivit Ministerului de  Finante, Hame Romania a inregistrat in anul 2012 o cifra de afaceri de 48.89 milioane de lei si o pierdere de 6.1 milioane lei.

Hame Holding este o companie internationala cu sediul in Cehia, reprezentata in peste 40 de state din intreaga lume, cu 7 facilitati de productie in Cehia, una in Rusia si una in Romania, prin care acopera o vasta gama de produse alimentare conservate: pate, carne, legume, mancaruri gata preparate, conserve de fructe, gemuri, siropuri, conserve de peste, baby-food, ketchup, sosuri si produse refrigerate: pate, mancaruri gatite si sandwich-uri.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content