FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Halewood - The Winery Outlet, a 3-a deschidere din Bucuresti

Halewood - The Winery Outlet, a 3-a deschidere din Bucuresti

Cramele Halewood au deschis recent un nou magazin propriu in Bucuresti. Situat pe strada Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 12, bloc 13 A, parter, Halewood - The Winery Outlet este al treilea din Capitala, dupa magazinele din  Calea Mosilor si Mihai Bravu.

Noul Halewood - The Winery Outlet este al 12-lea magazin deschis in tara de Cramele Halewood ?i le ofera bucurestenilor, odata cu inaugurarea noii locatii, un numar mare de oferte speciale de sarbatori. Asadar, principalul beneficiu pe care Halewood – The Winery Outlet il aduce clientilor sai este pretul de producator, respectiv de importator direct al produselor comercializate, prezentand astfel cumparatorilor un raport excelent calitate – pret.

In magazin, pe langa vinurile romanesti, sunt listate zeci de sortimente care provin din podgorii renumite din Europa, Africa sau America.  
In momentul de fata, Cramele Halewood, pe langa cele trei magazine din Bucuresti, au deschise magazine si in: Ploiesti, DN1 Breza-Nistoresti, Sinaia, Azuga, Brasov, Sibiu, Targoviste, Urlati si Constanta.
Totodata, compania opereaza site-ul www.winery-outlet.com, unde se pot efectua comenzi online.  

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content