FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Gyuri Eperjessy este noul Commercial Director al Alexandrion Grup Romania

Gyuri Eperjessy este noul Commercial Director al Alexandrion Grup Romania

Gyuri Eperjessy, in varsta de 35 de ani, a fost promovat in functia de Director Comercial in cadrul Alexandrion Grup Romania, cel mai mare producator de bauturi alcoolice la nivel local. Principalele atributii ale lui Eperjessy in noua sa functie vor fi elaborarea strategiei companiei din punct de vedere comercial precum si atingerea obiectivelor de vanzari si profit stabilite.

Anterior, timp de 2 ani, Gyuri a fost  Marketing Manager in cadrul Alexandrion Grup Romania. El este parte a echipei Alexandrion din anul 2006, cand a ocupat pozitia de Senior Brand Manager Premium Brands. Cu o experienta de peste 11 ani in piata FMCG, Gyuri a ocupat diferite pozitii manageriale in trade si brand marketing la nivel national, dupa ce anterior a activat in field trade marketing si in managementul vanzarilor, incepandu-si cariera ca reprezentant de vanzari.

Alexandrion Grup, companie romaneasca cu distributie internationala, este cel mai mare producator de bauturi alcoolice din Romania. Compania a inregistrat in 2008 vanzari brute de 83 de milioane euro, vanzand mai mult de 10 milioane de sticle de brandy „Alexandrion”. Printre produsele companiei se numara: Alexandrion, Brancoveanu, Cava d’Oro, Kreskova, Alexander, Red Bowler scotch whisky si alte 20 de marci de brandy si de spirtoase albe.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content