FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Gunter Grieb a fost inlocuit cu Pawel Musial la conducerea retelei Profi

Gunter Grieb a fost inlocuit cu Pawel Musial la conducerea retelei Profi

Consiliul Director al Profi Rom Food l-a numit la conducerea retelei Profi pe Pawel Musial. Numirea a devenit efectiva din 16 septembrie a.c.

Noul director general are o experienta bogata in retail, in Polonia, Rusia si Ucraina, iar din martie 2010 a devenit consultant de retail pentru EI. „Pawel Musial va administra reteaua Profi din Romania, continuand planurile de dezvoltare rapida a firmei si mentinand obiectivul de dublare a numarului de magazine in urmatorii ani”, precizeaza comunicatul oficial al companiei. Acesta adauga ca fostul director general, Gunter Grieb, a demisionat „din motive personale” si „a decis sa se ocupe de alte proiecte profesionale”.

Conform profilului personal de pe LinkedIn, Musial si-a inceput cariera in retail in 1998 la lantul polonez de hypermarketuri HIT, un an mai tarziu devenind director de hypermarket la diverse magazine ale retailerului britanic Tesco, in Polonia. Musial si-a incheiat cariera la Tesco in 2004, in pozitia de Area Director.

In perioada 2004 – 2007 a fost CEO al lantului rus de hypermarketuri Perekriostok, iar din 2008 a condus din pozitia de CEO si Chairman lantul de retail EKO, in Polonia si, respectiv, Ucraina. awel Musial s-a alaturat Enterprise Investors in luna martie 2010, pe pozitia de consultant in retail, iar din aprilie 2010 pana in prezent este membru in Consiliul Director al Profi Rom Food.

Reteaua Profi are 75 magazine in 54 de orase, cu o cifra de afaceri in 2009 de 140 milioane de euro si peste 1.700 de angajati.
Enterprise Investors (EI) a achizitionat integral reteaua de magazine Profi Rom Food in anul 2009, prin intermediul fondului de private equity Polish Enterprise Fund VI (PEF VI), in urma unei tranzactii de 66 milioane de euro. Astfel, Enterprise Investors detine toate actiunile Profi Rom Food, Albinuta Shops si DT Logistic.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content