FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > GTC Romania deschide cel de-al treilea mall Galleria, in Piatra Neamt

GTC Romania deschide cel de-al treilea mall Galleria, in Piatra Neamt

Brandul Galleria, parte a unui lant international de mall-uri, prezent in sase tari europene, isi deschide la Piatra Neamt cea de-a treia reprezentanta in Romania, dupa cele din Buzau si Suceava. Galleria Piatra Neamt este situata in partea de sud a orasului, pe bulevardul General Dascalescu, si este rezultatul unor investitii de 20 de milioane de euro.

Complexul, intins pe o suprafata de 1,8 hectare, beneficiaza de un spatiu inchiriabil de 15.000 mp, 600 locuri de parcare pentru vizitatori si va crea 500 de locuri de munca. Pe langa varietatea de marci de fashion, de cafenele si restaurante, Galleria Piatra Neamt va gazdui si un supermarket Penny Market, primul de acest fel din oras.

Shimon Galon, CEO GTC Romania, dezvoltatorul proiectului declara ca, in urmatorul an, se vor mai deschide inca doua mall-uri, la Arad si Bistrita. “Vom continua seria investitiilor in orasele cu o populatie de peste 75.000 locuitori, in conditiile in care stadiul de dezvoltare al retailului in aceste orase si puterea de cumparare a locuitorilor justifica aparitia unui format complex de centru comercial, aducand beneficii tuturor partilor implicate”, precizeaza Shimon.

GTC Romania este subsidiara Globe Trade Centre SA. Grupul activeza inca din anul 1994 si este reprezentat in noua tari central-est europene: Polonia, Ungaria, Cehia, Romania, Serbia, Croatia, Bulgaria, Slovacia si Ucraina. Din aprilie 2000, GTC este listat la bursa din Varsovia. Activand pe piata imobiliara din Bucuresti inca din 1999, GTC Romania a realizat doua dintre cele mai importante centre de afaceri din Bucuresti din ultimii 5 ani: Europe House si America House. Portofoliul GTC Romania este astazi de peste 600.000 mp, concretizati in proiecte care vor fi lansate si executate in urmatorii 2 ani.

Aura Europe S.A., partenerul GTC Romania in acest proiect, este un dezvoltator imobiliar din Luxembrug, activ in Europa Centrala si de Est si in statele central-independente.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content