FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Grupul Whiteland se extinde in domeniul BTL

Grupul Whiteland se extinde in domeniul BTL

Grupul  Whiteland a decis intrarea pe un nou segment de piata, acela al BTL-ului, prin infiintarea unei noi companii, Whiteland BTL Services.

Noua companie face parte din grupul Whiteland, alaturi de Whiteland Sales&Marketing, divizia specializata in vanzari si marketing, si Whiteland Logistics, divizia specializata in servicii logistice intregate la nivel national.

Whiteland BTL Services a inceput sa functioneze din luna noiembrie 2008, iar pana la sfarsitul anului 2008 a finalizat cu succes cateva campanii publicitare ample, la nivel national, pentru partenerii grupului.

„Domeniul BTL are o arie de cuprindere foarte larga – aici putem include, pe langa sampling si merchandising, o serie de alte tipuri de activitati cum ar fi promotii in- store, organizare de evenimente, mistery shopper, programe de fidelizare etc. In conditiile de piata actuale, previzionam o dezvoltare mai ampla a sectorului BTL si a publicitatii neconventionale. Avand in vedere aceasta situatie, pentru 2009 estimam o cifra de afaceri de circa 1,3 mil euro”, a declarat Maria Martinas, Client Service.

Conducerea companiei estimeaza pentru acest an, pe langa structura deja existenta, un numar de 20 de angajati permanenti, care vor coordona activitatea agentiei la nivel national, pe langa cel al angajatilor pe perioada determinata, care va fi ordinul sutelor.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content