FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Grupul Prodal lanseaza o divizie de import al bauturilor alcoolice premium

Grupul Prodal lanseaza o divizie de import al bauturilor alcoolice premium

Grupul Prodal isi extinde business-ul in Romania si in regiune prin infiintarea unei divizii de import al unor branduri premium de bauturi alcoolice, fapt care va permite acoperirea completa a acestui segment de piata, se arata intr-un comunicat al companiei.

"Suntem lideri de piata cu vodca Stalinskaya (37% cota valorica de piata, conform AC Nielsen) si Wembley Dry Gin (47% cota valorica de piata), iar decizia strategica de a investi in dezvoltarea unei divizii de import si distributie a altor categorii de bauturi alcoolice premium ne va consolida pozitia, permitand, in acelasi timp, realizarea unor sinergii de grup", a aratat Florin Radulescu, director general Prodal `94.

Cu 15 ani vechime pe piata romaneasca, Prodal este unul dintre cei mai importanti producatori regionali de bauturi spirtoase, lansand succesiv branduri care au acaparat cote de piata importante pe segmentul lor. In 2008, Prodal a extins distributia brandurilor Stalinskaya si Wembley in Bulgaria, prin intermediul firmei Direx, unul dintre cei mai importanti distribuitori de bauturi alcoolice, parte a VM Group.

"Pentru business-urile construite <<sanatos>>, care au avut intotdeauna o strategie realista de dezvoltare, perioadele de criza constituie oportunitati de dezvoltare mai rapida decat in conditii normale si acesta este si cazul nostru. Potentialii parteneri externi sunt foarte interesati de o colaborare cu noi, atat datorita renumelui nostru local, cat si pentru faptul ca am demonstrat in cei 15 ani de activitate ca stim sa construim si sa sustinem produse care devin lidere de piata", a explicat Florin Radulescu.

Divizia de import va cuprinde atat actuali angajati ai Grupului Prodal, cat si specialisti nou angajati, compania desfasurand in prezent o campanie de recrutare de personal. "Inclusiv pentru angajari este un moment bun: perioadele de criza arata cat poti fi de performant nu numai ca si companie, dar si ca angajat. Dincolo de provocarea profesionala pe care o ofera un post in noua echipa responsabila cu realizarea importurilor, distributia si promovarea produselor respective, sistemele noastre de retribuire, bonusuri, training-uri etc  sunt la fel de atragatoar", a precizat directorul general Prodal.

Produsele premium care vor fi importate de Prodal vor acoperi toata gama de bauturi spirtoase, de la whisky, brandy, cognac, la rom, lichior etc.

"O buna parte dintre produse vor fi introduse pe piata romaneasca in acest an. In ceea ce priveste aspectele financiare, ne asteptam ca, in 2010, divizia de importuri sa aiba o cifra de afaceri de 10 milioane euro, ceea ce va reprezenta cca 20% din cifra de afaceri a grupului", a aratat Florin Radulescu. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content