FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Grupul Halewood Romania participa la ProWein 2009 cu cele mai noi marci din portofoliu

Grupul Halewood Romania participa la ProWein 2009 cu cele mai noi marci din portofoliu

In perioada 29-31 martie 2009, Grupul Halewood Romania va fi prezenta la ProWein, cel mai important targ international de profil, care va avea loc la Dusseldorf, Germania. Anul trecut, ProWein a reunit 3160 de expozanti din 45 de tari si mai mult de 33.000 de vizitatori din intreaga lume.

Timp de 3 zile, la standul Romaniei, echipa Halewood va prezenta cel mai nou brand din portofoliu, Hyperion, alaturi de deja consacratele Byzantium, Cherry Tree Hill si Rhein Extra.

Luni, 30.03.2009, sub sloganul "Wines of Romania”, la standul Romaniei se va organiza un eveniment de degustare de vinuri autohtone, insotit de produse gastronomice romanesti. Grupul Halewood Romania va oferi spre degustare produse din gamele expuse, iar expertii companiei ii vor ghida pe amatorii de vin in alegerea potrivita.
Pe toata durata targului de la Düsseldorf, vor avea loc degustari la Centrul de Presa.

Halewood Romania va oferi spre degustare Byzantium (Rosso di Valachia, Blanc de Transylvanie si Sauvignon Blanc), Cherry Tree Hill Pinot Noir si cel mai nou brand, Hyperion Cabernet Sauvignon 2006 si Hyperion Feteasca Neagra 2007. Hyperion este un vin plin de rafinament, destinat celor care iubesc viata, recunosc adevarata calitate si vor sa fie martori la orice este unic si deplin.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content