FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Grupul Frigotehnica extinde reteaua proprie de service la nivel national

Grupul Frigotehnica extinde reteaua proprie de service la nivel national

Frigotehnica SA, companie lider pe piata echipamentelor frigorifice, anunta investitii majore in sistemul de sevice pus la dispozitia clientilor sai. Valoarea sumei investite se ridica la 600.000 de euro, asigurand atat modernizarea retelei si achizitionarea de noi echipamente, cat si formarea si specializarea angajatilor.

Reteaua de service a Frigotehnica beneficiaza in acest moment de o prezenta extinsa la nivel national prin cele sase centre zonale situate in Bucuresti, Iasi, Galati, Craiova, Timisoara si Cluj Napoca. Datorita gradului extins de acoperire la nivelul intregii tari, timpul de interventie s-a redus la maxim 4 - 6 ore. Calitatea ridicata a serviciilor se datoreaza unei bune pregatiri profesionale a personalului de service, specializat in urma unor traininguri structurate dupa metode internationale, dar si dotarilor parcului auto cu masini de service cu utilaje profesionale si echipamente moderne achizitionate.

Totodata stocurile permanente de piese de schimb sunt distribuite atat in depozitul central din Bucuresti, cat si in depozitele zonale. Asistenta tehnica, service-ul in garantie si post garantie sunt asigurate de catre echipa de specialisti formata din 44 ingineri si tehnicieni de service carora le sunt alocate 26 masini de interventie la nivelul intregii tari.

Investitia grupului Frigotehnica urmareste modernizarea si extinderea retelei de service la nivel national oferind in acest fel promptitudine, calitate si eficienta sporita. In acest scop a fost creat si un sistem complet de monitorizare pentru urmarirea evolutiei si verificarea constanta a echipamentelor. Mai mult, Departamentul de service al companiei Frigotehnica, a pus la dispozitia clientilor un serviciu de call center, disponibil 24 ore din 24, dar si un sistem de asistenta online, oferind astfel consultanta specializata in orice tip de situatie.

„Actiunile care au vizat dezvoltarea retelei nationale de service sustin strategia grupului de optimizare a serviciilor si de crestere a performantelor. Investitiile in echipamente si oameni pentru extinderea si modernizarea retelei de service vor face diferenta atat pe piata locala cat si pe piata regionala in care vom continua sa ne extindem.” a declarat Nicolae Bara, Presedintele Grupului Frigotehnica.

Infiintata in 1949, Frigotehnica acopera toata gama de servicii incluse in industria frigului, de la implementarea de instalatii frigorifice industriale si comerciale la climatizarea locuintelor si birourilor. Din Grupul Frigotehnica fac parte firmele Eco Clima Industrial, Frigosystem, Technoelectric si Frigo Leasing, specializate in numeroase domenii de activitate (executie instalatii frig industriale si comerciale, instalatii de aer conditionat, dotare cu mobilier frigorific, instalatii electrice de control si automatizare).

Printre clientii companiei se numara  Metro, Selgros, Carrefour, Real, Cora, Auchan, Kaufland, Billa, Plus, Prodlacta,  Agroalim  Distribution, Inbev Romania, Avicod Codlea etc, pe segmentele retail dar si industrial.  In decembrie 2008 BAF (Fondul de Investitii Balkan Accession Fund) a devenit actionar al Frigotehnica in scopul extinderii regionale a companiei.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content