FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Grupul de firme Elit Alba Iulia sustine dezvoltarea proiectului de retail Alba Market

Grupul de firme Elit Alba Iulia sustine dezvoltarea proiectului de retail Alba Market

O noua retea de supermarketuri incepe sa se dezvolte in vestul a tarii, avand ca punct de plecare orasul Alba Iulia. In incinta Alba Mall va fi deschis, la sfarsitul acestei veri, supermarketul Alba Market, cu o suprafata de 2.500 mp si o sortimentatie de 12.000 – 13.000 articole.

Societatea comerciala Retail Alba Com, care deruleaza acest proiect, face parte din grupul de firme Elit Alba Iulia, cu o cifra de afaceri de 165 milioane euro in 2009. Proiectul consta in deschiderea mai multor magazine sub denumirea Alba Market, cu suprafete de vanzare intre 200 si 2.500 mp, care vor fi amplasate in orase cu peste 50.000 de locuitori.

Echipa care dezvolta reteaua Alba Market este constituita din George Anghelescu - General Manager Retail Alba Com, Robert Cimpoca – Director Achizitii non food & drinks si Adrian Domnica – Director Achizitii food. Acestia pregatesc un concept nou, bazat pe „promotii agresive de pret, programe de fidelizare, raioane noi (precum peste proaspat), o camapanie de gratuitati ce poate ajunge pana la 50% din valoarea cumparata pentru primii 3.000 de clienti”, declara Robert Cimpoca.

Investitia necesara deschiderii primului magazin este de 400.000 euro.
Conducerea companiei afirma ca, pana la sfarsitul acestui an vor fi deschise alte patru locatii. „In momentul de fata suntem in negocieri avansate privind cumpararea a cinci spatii, cel mai mic de 280 mp si cel mai mare de 830 mp, si in discutii privind inchirierea a patru spatii in zona de centru si partea de vest a tarii. Vom alege doar spatiile care, ca pozitionare si nivel al chiriei, se pliaza pe strategia noastra: suprafete intre 340 mp si 900 mp”, a adaugat Robert Cimpoca.

In spatiul comercial din Alba Mall a functionat in inchirie fostul magazin Hard Discount.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content