FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Grupul Carrefour a inaugurat primul supermarket din capitala

Grupul Carrefour a inaugurat primul supermarket din capitala

Grupul Carrefour a inaugurat primul supermarket din capitala, insa deschiderea pentru public va avea loc pe 21 aprilie 2010, la ora 7:00. Carrefour Market este situat pe Bvd. Iuliu Maniu, nr.140, in zona Piata Gorjului si este rezultatul unei investitii de jumatate de milion de euro.

Magazinul se intinde pe o suprafata de 930 mp, are 11 case de marcat si este  pozitionat ca un magazin de proximitate. Modelul comercial propus se axeaza pe o gama de aproximativ 10.000 de produse dintre care 1 000 sunt produse marca proprie Carrefour la acelasi pret ca si in hypermarket.

Modelul comercial proaspat inaugurat se bazeaza de asemenea pe rapiditatea la case si nu in ultimul rand, pentru a da clientilor supermarketului garantia calitatii si prospetimii, pe programul „satisfactie sau rambursare”, cand clientului i se va schimba produsul sau i se va rambursa contravaloarea acestuia.
Magazinul este prima deschidere din acest an insa nu si ultima. Planul de expansiune prevede inaugurarea a 10 supermarketuri  si a unui hypermarket, la Drobeta Turnu Severin.

Grupul Carrefour este prezent in 35 de tari din lume cu peste 15.500 de magazine si numara aproximativ 495.000 angajati, In Romania Carrefour numara in prezent 22 de hypermarketuri si 26 de supermarketuri, Carrefour Market Gorjului fiind cel de-al 26-lea din portofoliu si primul din Bucuresti.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content