FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Grupul Aquila vinde business-ul de distributie a automatelor Lavazza catre La Fantana

Grupul Aquila vinde business-ul de distributie a automatelor Lavazza catre La Fantana

Grupul Aquila a ajuns la un acord de vanzare a companiei Blue Coffee Service - pe care a infiintat-o in 2008 pentru distributia cafelei Lavazza in segmentul “Away from home” - cu La Fantana, lider al pietei de aprovizionare cu apa in sistem watercooler si purificator din Romania si Serbia.

Blue Coffee Service este distribuitor autorizat al produselor Lavazza in Romania si a inregistrat in anul 2013 o cifra de afaceri de 9,7 milioane de euro, cu 82 de angajati. In 2011, Aquila anunta extinderea operatiunilor Blue Coffee Service segmentele “Home Consumption” si “On-line”, iar in 2010 grupul demara distributia cafelei Lavazza in retail.

Prin aceasta achizitie, La Fantana preia 9.500 de aparate de cafea, care se adauga celor 110.000 de watercoolere deservite in prezent, potrivit datelor furnizate de La Fantana. Compania La Fantana a raportat o cifra de afaceri de 29 milioane de euro in 2013 in Romania si Serbia si are un portofoliu de peste 40.000 clienti.

Grupul Aquila este unul dintre cei mai mari distribuitori de bunuri de larg consum din Romania, avand printre parteneri nume mari din industrie, precum Unilever, Wrigley’s Mars, SCA, Coca-Cola Hellenic etc.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content