FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Granddis isi consolideaza portofoliul pe segmentul premium

Granddis isi consolideaza portofoliul pe segmentul premium

Compania Granddis, parte din Grupul Prodal, lanseaza o noua gama de produse premium - Rose Mary Vermouth, Bianco si Rosso, si lichiorul Rose Mary Cherry -  create si produse special in Italia pentru distribuitorul din Romania.

“Vermutul este un mix de vin (75%), alcool, zahar si peste 30 de tipuri de ierburi si condimente, in timp ce Rose Mary Vermouth a fost creat de un specialist italian chiar in Piemonte, regiunea in care  a fost inventat vermutul, in orasul Torino. De altfel, atat Rose Mary Vermouth, cat si Rose Mary Cherry, au fost create de experti italieni special pentru Granddis si sunt produse in aceasta regiune din nordul Italiei de catre o  companie cu o traditie de peste 100 de ani in domeniu. In plus, ambalajele acestora au fost dezvoltate impreuna cu cea mai prestigioasa casa de design din lume, Claessens International ”, declara Claudia Marin, Director de Marketing Granddis.

Vanzarea noii game se realizeaza in proportie de 70% prin canalele de retail (traditional si modern), iar restul prin restaurante, cluburi si baruri.

Granddis, detinuta de actionari romani, face parte din Grupul Prodal si este unul dintre cei mai importanti  distribuitori de bauturi alcoolice din Romania. La nivel national, compania distribuie m?rci de b?uturi spirtoase: Stalinskaya, Wembley, Passion, Discovery, Stolichnaya, Evan Williams, Heaven Hill, Elijah Craig si Rose Mary.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content