FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Glykon - 20 de ani de la infiintare

Glykon - 20 de ani de la infiintare

Fondata la 23 martie 1990, Glykon a aniversat 20 de ani de activitate pe piata de IT din Romania.

Peste 75% din cifra de afaceri a companiei, din ultimii ani, provine din solutiile pentru retaileri, oferite la nivelul intregii tari, prin intermediul unei retele proprii de parteneri de vanzari si service.

"Valorile cu care am pornit la drum, pe care am construit compania Glycon si in care credem, in continuare, sunt seriozitate, competenta, profesionalism, respectatarea angajamentelor luate. Punem mare pret pe construirea unor relatii adevarate si solide, de parteneriat, fie ca vorbim de clienti, furnizori, parteneri sau angajati ai Glycon. Sloganul cu care am inceput in 1990 si in care credem si acum este "Glycon, partenerul pe care te poti bizui!", declara reprezentantii companiei.

Glycon are in portofoliu solutii pentru retail complete si complexe, pentru magazine, restaurante si fast-food-uri (profitPOS), super si hypermarketuri (VisualStore - suntem primul partener autorizat, al IBM, care a omologat fiscal si a instalat VisualStore, intr-un hipermarket, dintr-o tara din Europa Centrala si de Est, inca din 2004) sau pentru magazine specializate, cum sunt cele de moda, de accesorii sau magazinele universale, precum si solutii pentru managementul depozitelor atasate magazinelor ("in store warehouse management").

Compania ofera o gama bogata de solutii hardware si software pentru intreprinderile mici si mijlocii si utilizatorii individuali, incluzand statii de lucru si servere, retele de calculatoare, inclusiv wireless, imprimante, scannere, copiatoare, multifunctioale, consumabile si accesorii. Ne concentram pe solutiile IBM Lotus(r) Foundations Start (in 2010 a fost primul sistem de acest tip din Romania, la o firma de shipping si chartering, din Constanta), Microsoft Windows Small Business Server 2008 sau Linux.

Glycon este service autorizat pentru IBM (servere si POS-uri), Lenovo (PC-uri, notebook-uri si servere), Xerox (copiatoare) si Lexmark (imprimante si multifunctionale).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content