FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > GfK Romania isi extinde activitatea in Republica Moldova

GfK Romania isi extinde activitatea in Republica Moldova

Compania de cercetare de piata GfK Romania isi extinde activitatea in Moldova, oferind toata gama de servicii de cercetare si consultanta de marketing. GfK Romania a inceput sa analizeze aceasta noua piata inca din 2010 si a derulat deja proiecte de cercetare pentru clienti diin telecom, financiar-bancar si FMCG.

De la inceputul prezentei pe piata din Moldova, GfK Romania a stabilit un parteneriat solid cu Civis Moldova (http://civis.md/), unul dintre cei mai de incredere furnizori de servicii de culegere de date din Moldova. Civis, membru ESOMAR, are 15 ani de experienta de cercetare de piata. Compania ofera servicii complete de PAPI (interviuri pe hartie), CAPI (interviuri pe computer) si CATI (interviuri telefonice), implementand studii reprezentative la nivel national pe esantioane mari, cu un control strict al calitatii culegerii datelor.

"Am decis sa ne extindem activitatea in Moldova mai intai datorita afinitatilor noastre culturale, dar si pentru ca am descoperit oportunitati de afaceri importante. Multe dintre companiile multinationale si-au deschis deja filiale in Moldova si aveau nevoie de un partener de cercetare de incredere care sa le furnizeze date de calitate si servicii de consultanta la standarde inalte. Dupa 20 de ani de activitate pe piata romaneasca, cred ca avem experienta necesara sa impartasim si clientilor din Moldova cunostintele si abilitatile noastre", a declarat directorul general GfK Romania, Andi Dumitrescu.

In februarie 2013, GfK Romania lanseaza pe piata din Moldova cel de-al doilea val al studiului sindicalizat FMDS (Financial Markets Data System), un punct de referinta pentru sistemul bancar.

GfK, una dintre cele mai mari companii de cercetare de piata din lume, este prezenta in Romania din 1992.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content