FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Georgiana Ghioc, noul Chief Financial Officer al retelelor Inmedio si Relay

Georgiana Ghioc, noul Chief Financial Officer al retelelor Inmedio si Relay

Incepand cu 24  ianuarie 2011, Georgiana Ghioc este noul CFO al HDS Inmedio, una dintre cele mai importante companii ce opereaza In Romania In domeniul distributie si retail presa  prin retelele de magazine Inmedio si Relay. 

Georgiana Ghioc vine de pe pozitia de Manager Departament Audit, de la compania KPMG, In cadrul careia a lucrat Incepand din 2004. In varsta de 30 de ani, Georgiana Ghioc a absolvit In 2004 Academia de Studii Economice Bucuresti, specializarea Audit si Managementul Controlului.

HDS Inmedio este subsidiara din Romania a Lagardere Services, lider mondial in distributia de presa si In travel retail, cel mai mare operator international de magazine de difuzare a produselor culturale, multimedia si de divertisment. Lagardere Services admininistreaza o retea de aproximativ 4000 de magazine prezente in 21 de tari. Compania este prezenta pe piata din Romania prin doua brand-uri de format convenience: Inmedio, in puncte de trafic ridicat (galerii comerciale, mall-uri, centre de afaceri, hoteluri) si Relay, prezent in zonele de tranzit (aeroporturi, gari, metrou).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content