FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Gefco lanseaza un serviciu care permite monitorizarea transporturilor de marfa

Gefco lanseaza un serviciu care permite monitorizarea transporturilor de marfa

Gefco Romania a lansat Kratzer, un sistem tehnologic de urmarire a transporturilor. Serviciul a fost introdus pentru transporturile efectuate in regim de Grupaj, cat si pentru activitatile de cross-docking.

Astfel, fiecare vehicul de distributie este echipat cu un dispozitiv PDA cu care se scaneaza codul de bare de pe pachete, atat la incarcare, cat si la livrare si care transmite, prin GPRS, informatiile catre sistemului informatic global Gefco.

Astfel, echipele Gefco si clientii companiei beneficiaza de informatii in timp real referitoare la statusul marfii, de tipul: incarcat, expediat pentru livrare, livrat, livrat cu mentiuni. De asemenea, dispozitivul PDA stocheaza in memorie si ruta de distributie pentru marfa incarcata si permite fotografierea pachetelor care prezinta neconformitati.

Dovezile de livrare, continand semnatura persoanei care receptioneaza marfa, sunt disponibile in format electronic, acest lucru venind in sprijinul initiativei Gefco de a proteja mediul inconjurator prin reducerea cantitatii de hartie utilizate. Astfel, prin eliminarea dovezilor de livrare tiparite, Gefco economiseste anual aproximativ 45.000 de foi de hartie.

“Printre primele rezultate inregistrate, mentionam o rata a corectitudinii pachetelor incarcate si livrate de 99,9% si o eficientizare importanta a timpului aferent operatiunilor pre-incarcare. Dorim sa promovam constant servicii cu valoare adaugata si sa consolidam pozitia companiei intre liderii pietei de transport si logistica interna si internationala”,  a declarat Christophe De Korver, Managing Director Gefco Romania.

Gefc a implementat initial sistemul la agentia din Joita, in iunie 2012 si la cea din Arad in septembrie 2012. Pana in prezent, peste5.000 de transporturi au fost efectuate prin intermediul  cu ajutorul Kratzer. Printre companiile care au utilizat deja noul serviciu in Romania se numara furnizori industriali si retaileri.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content