FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Gary Whitlie este noul Presedinte al Ursus Breweries

Gary Whitlie este noul Presedinte al Ursus Breweries

Gary Whitlie (53 ani) preia pozitia de Presedinte al Ursus Breweries incepand cu iunie 2010. Gary are o experienta vasta in industria berii, intrucat lucreaza de 26 de ani in cadrul grupului SABMiller. A ocupat diverse functii de conducere in cadrul departamentelor financiare si a condus activitatea in trei operatiuni SABMiller.

Gary Whitlie a fost General Manager al Chamdor Breweries in Africa de Sud, a pus bazele si a coordonat activitatea Miller Brands, operatiunile SABMiler in Marea Britanie, iar din octombrie 2008 este Managing Director al Dreher Breweries, Ungaria.

„Dupa ce am construit si coordonat o companie intr-o piata a berii foarte competitiva precum cea din Marea Britanie si dupa ce am condus una dintre cele mai renumite companii producatoare de bere din Ungaria, sunt constient de faptul ca doar oamenii pasionati construiesc marci puternice si competitive, acesta fiind unul din ingredientele cheie ale retetei de succes. Romania imi ofera multe provocari, in special avand in vedere evolutia recenta a pietei berii, dar am sansa sa lucrez aici cu profesionisti de valoare si stiu ca avem un portofoliu remarcabil de marci lider in segmentele lor de piata”, a declarat Gary Whitlie.           

Gary Whitlie s-a nascut in Marea Britanie, dar a absolvit cursuri de specialitate si a obtinut diploma de contabil autorizat in Zimbabwe, inaine de a se muta in 1984 in Africa de Sud, unde s-a alaturat South African Breweries in Durban, in functia de Financial Accountant. Gary este casatorit, are doi copii si doi nepoti. Hobby-urile sale sunt calatoriile si fotografia, de asemenea ii place sa joace golf si sa schieze.

Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Compania are sediul central in Bucuresti si detine 4 fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, avand peste 1.700 de angajati. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Azuga, Stejar, Redd’s, Peroni Nastro Azzurro, Pilsner Urquell si Miller.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content