FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Galeriile comerciale Real preluate de Auchan, integrate in portofoliul Immochan

Galeriile comerciale Real preluate de Auchan, integrate in portofoliul Immochan

Immochan, divizia imobiliara a grupului francez de retail Auchan, a integrat  galeriile comerciale Real de la Metro, in urma finalizarii tranzactiei intre cele doua grupuri, care presupus si preluarea a 20 de hypermarketuri in Romania.

Immochan a anuntat, totodata, ca l-a recrutat pe portughezul Miguel Trindade pe pozitia de Director Financiar. Trindade a ocupat anterior postul de Asset and Finance Manager la Sonae Sierra Romania.

„In contextul cresterii rapide a portofoliului ne-am dorit in echipa un profil financiar dar cu fibra de retail si dezvoltator. Miguel mi-a facut onoarea de a accepta challenge-ul Immochan, fiind un castig pentru echipa din perspectiva experientelor sale anterioare” a declarat Tatian Diaconu, Managing Director al Immochan Romania.

Echipa Immochan Romania numara in prezent 20 de persoane, dupa preluarea galeriilor Real.  

Compania a inceput recent constructia centrului comercial Coresi din Brasov, care va fi inaugurat anul viitor si urmeaza sa inceapa lucrarile la centrul comercial de pe platforma Tricodava din Drumul Taberei, Bucuresti.

La nivel mondial, Immochan gestioneaza 340 de centre comerciale in 12 tari, cumuland o suprafata de 2 milioane de metri patrati de galerie comerciala.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content