FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Fuziunea Smithfield – Campofrio s-a incheiat

Fuziunea Smithfield – Campofrio s-a incheiat

Campofrio Food Group, companie rezultata in urma fuziunii dintre Campofrio si Groupe Smithfield, si-a inceput activitatea in 16 decembrie 2008, cu prima reuniune a Consiliului de Administratie, la Madrid.

Presedintele companiei este Pedro Ballvé, Yiannis Petrides este Director Independent al Consiliului de Administratie al Campofrio inca din 2005, iar Robert Sharpe II este CEO.
Ca urmare a unei scutiri acordate de autoritatea de reglementare a Bursei spaniole a conferit, Smithfield Foods, care detine 37% din capital dupa fuziune, nu mai este nevoita sa lanseze o oferta obligatorie de preluare pentru 100% din actiunile Campofrío. Noua companie este una dintre cele mai importante companii pan-europene de procesare a carnii si una dintre cele mai mari cinci companii de acest fel din lume. Compania este lider de piata in Spania, Franta, Portugalia si Olanda si are o prezenta importanta in tari precum Romania, Germania, Marea Britanie, Italia si Belgia.

Noul grup are ca tinta economii de aproximativ 40 mil. euro pana in anul 2012 si lanseaza un program amplu de transformari care au fost planificate cu grija in ultimele luni pentru realizarea acestor economii.

Printre produsele fabricate de Campofrio Food Groups se numara carnea procesata si produsele alimentare pe baza de carne sub marci nationale puternice (ex.: Campofrio, Navidul, Oscar Meyer, Nobre Aoste, Marcassou etc.), precum si sub marci private ale retailerilor.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content