FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Furnizorul de software pentru optimizarea stocurilor Slimstock intra in Romania

Furnizorul de software pentru optimizarea stocurilor Slimstock intra in Romania

Compania olandeza Slimstock, furnizor de software pentru optimizarea structurala a stocului, s-a extins in Europa Centrala si de Est prin deschiderea, in luna ianuarie, a unui birou in Romania.

„Piata din Romania se dezvolta rapid, la fel ca noi ca si companie. Suntem deja activi in alte tari din regiune precum Turcia si Lituania, Romania fiind un pas logic in expansiunea activitatilor globale”, a declarat, intr-un comunicat, Rob van der Heiden, International Business Development Director in cadrul Slimstock.

Dezvoltarea activitatii Slimstock in Romania va fi coordonata de Stelian Ciorogariu. Astfel, clientii actuali si viitori se pot folosi acum de avantajul de a avea un contact local cu filiala Slimstock pentru solutii avansate de planificare a cererii si management al stocului.

Cu o experienta de peste 20 de ani, Slimstock are peste 500 de clienti in lume, fiind lider de piata in Europa si o prezenta globala prin birouri sau parteneriate pe fiecare continent, fiind unul dintre cei mai mari furnizori de software pentru solutii de prognoza, planificarea cererii, management al stocului, planificarea promotiilor, a ciclului de viata precum si de optimizare comenzi.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content