FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Fuchs inaugureaza un nou centru de productie si logistica pentru Europa de Sud - Est

Fuchs inaugureaza un nou centru de productie si logistica pentru Europa de Sud - Est

Pe 5  mai 2009 compania germana producatoare de condimente si amestecuri de condimente, Fuchs, va inaugura la Curtea de Arges cea mai noua linie de productie, depozitare si livrare din Romania, evenimentul urmand sa fie prezidat de Dieter Fuchs, fondatorul si proprietarul grupului german.

Investitia in valoare de 10 milioane de euro, realizata in colaborare cu grupul finlandez Paulig, reprezinta o consolidare a pozitiei companiei pe piata condimentelor din Romania si din tarile regionale.

Linia de productie adusa in Romania, la Curtea de Arges este una dintre cele mai competitive existente in acest moment pe piata mondiala si este similiara echipamentului recent instalat pe liniile de productie din Germania. Inainte de inaugurarea noului sediu, compania a functionat in unitatea de la Domnesti, langa Curtea de Arges. 

„Am ales Curtea de Arges pentru a realiza aceasta investitie deoarece avem deja o prezenta de 8 ani in aceasta zona. Suntem foarte multumiti sa fim aici deoarece avem angajati dedicati si fideli companiei noastre. Din punct de vedere al relatiei cu autoritatile locale, as vrea sa remarc faptul ca ne-au acordat tot sprijinul pentru a duce aceasta investitie la bun sfarsit”, a declarat Jens Bachmeier, Directorul General al Fuchs Condimente Romania.

In prezent, Fuchs Condimente Romania are 230 de angajati, fiind unul dintre cei mai importanti investitori straini din Curtea de Arges. Produsele livrate de aici vor ajunge atat pe piata autohtona cat si pe piata  regionala (Rep. Moldova, Serbia, Muntenegru, Croatia si Bulgaria).

Compania Fuchs este prezenta in Romania din anul 2001 si este principalul furnizor de condimente si amestecuri de condimente pentru piata locala. Produsele companiei se gasesc pe piata sub doua marci: Fuchs (pentru produsele premium) si Cosmin (pentru produsele populare). Fuchs Condimente Romania furnizeaza condimente si pentru producatorii din industria alimentara.

Odata cu finalizarea acestei investitii, Fuchs Condimente Romania va intra si pe piata bulgara unde, spun oficialii companiei, spera sa repete succesul din Romania.

Grupul Fuchs se implica in  intregul proces de productie, plecand de la insamantare si terminand cu prezenta produsului la raft. Compania germana are propriile culturi de mirodenii, plante aromatice si alte materii prime in tari ca Brazilia sau China.

Fondata in anul 1952, Fuchs este si in prezent o afacere familiala. Grupul are trei unitati de productie in Germania (Dissen, Melle, Schönbrunn), dar si in Statele Unite, Brazilia, China, Franta si Romania.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content