FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Franciza Express intra in Moldova

Franciza Express intra in Moldova

Carrefour Romania a deschis, in Galati, primul magazin Express din Moldova. In afara magazinelor Express din Bucuresti si judetul Ilfov, Galati este al doilea oras din tara, dupa Brasov, unde grupul francez intra cu lantul de magazine de proximitate.

Magazinul Express este situat pe Strada Domneasca, nr. 103 si are o suprafata de vanzare de 120 metri patrati. Tot in Galati, Carrefour a mai deschis un hypermarket in toamna anului trecut si mai detine patru supermarketuri Market.

Un alt magazin Express a fost deschis si in Bucuresti, ducand numarul total al unitatilor Express din Bucuresti si judetul Ilfov la 50. Magazinul este situat pe Bulevardul Burebista, nr. 2, are o suprafata de vanzare  de 50 mp si apartine retelei Pronto, care mai opereaza inca 7 unitati comerciale sub franciza Express in Capitala.

Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania.

Grupul francez Carrefour opereaza in prezent in Romania 25 de hypermarketuri Carrefour, 78 de supermarketuri Market si 61 de magazine de proximitate Express.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content