FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Foto real,- un nou serviciu disponibil pentru clientii retailerului german

Foto real,- un nou serviciu disponibil pentru clientii retailerului german

real,- Hypermarket, printr-un parteneriat cu compania germana CeWe Color, a lansat in reteaua magazinelor sale un nou serviciu, prin intermediul caruia persoanele isi pot printa fotografiile din format digital sau analog. Serviciul de procesare foto este disponibil prin intermediul website-ului www.real.ro sau prin aparatele Digi Foto Maker amplasate in magazinele din Bucuresti.

Dupa transmiterea comenzii de pe internet, acestia au posibilitatea de a selecta oricare dintre cele 25 de magazine din tara pentru ridicarea produselor.

Totodata, cu ajutorul aplicatiei Real Fotolumea Mea, pe care clientii o pot accesa gratuit printr-un simplu download de pe website-ul www.real.ro, acestia pot realiza propria Cewe Fotocarte – fotografii in forma de carte - in doar 3 minute sau personaliza cu fotografiile lor diferite obiecte cadou precum cani, tricouri, fotografii pe panza.

Recent introdus, serviciul va avea un caracter permanent, iar in perioada 16.08 – 16.09, utilizatorii pot beneficia de promotia oferita de catre retailer: 0,19 Lei pentru fotografiile 10x13, indiferent de cantitatea comandata iar pentru fiecare comanda clientii vor primi cadou un voucher cu 30% discount pentru halba de bere personalizata.

Despre real,- Hypermarket

real,- Hypermarket Romania este parte a METRO GROUP, companie care detine in momentul de fata peste 2,100 de magazine in 33 de tari si are aproximativ 290,000 de angajati. In cadrul grupului, real,- reprezinta conceptul de succes al hipermarketului cu autoservire, intr-un spatiu mare de vanzare, prezent in Germania, Polonia, Rusia, Romania, Turcia si Ucraina. real,- Hypermarket a intrat pe piata de retail din Romania in martie 2006, cand a fost deschis primul magazin la Timisoara.

La momentul actual reteaua numara 25 de hipermarketuri, deschise in centre importante din Romania, inclusiv in capitala, consumatorii avand posibilitatea de a alege dintr-un sortiment foarte diversificat de peste 60000 de produse alimentare si nealimentare. In acelasi timp, real,- ofera o gama variata de produse sub marca proprie dezvoltata pe trei niveluri de pret: TIP, real,- QUALITY, real,- BIO si real,- SELECTION.

Despre CeWe Color
CeWe Color, cu o traditie de peste 49 de ani in domeniu, prezent in 24 de tari europene, este cel mai mare procesator de fotografie din Europa, locul de origine fiind orasul Oldenburg din Nord-Vestul Germaniei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content