FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Fostul director de marketing al Coca-Cola HBC, numit in conducerea Prutul SA

Fostul director de marketing al Coca-Cola HBC, numit in conducerea Prutul SA

Mihai Marinescu a fost numit Director Executiv al diviziei Agribusiness din cadrul producatorului Prutul SA. Pana in luna mai, el fusese Director de Marketing la Coca-Cola HBC Romania, companie la care aproape intregul top management a fost schimbat in acest an.

Mihai Marinescu are o experienta de peste 15 ani in marketing, vanzari si management, acumulata in companiile Coca-Cola si Heineken, atat pe plan local, cat si international. El a intrat in Coca-Cola HBC Romania in 2010, pe pozitia de Director General al subsidiarei din Republica Moldova. Anterior, el a acumulat experienta la Heineken, in vanzari si in trade marketing.
“Sunt incantat sa raspund acestei noi provocari profesionale de a ma alatura mediului antreprenorial intr-o companie romaneasca de succes si cu o buna reputatie, asa cum este Prutul. Imi voi pune toata experienta profesionala acumulata alaturi de cea a echipei si, impreuna, sunt convins ca vom continua performanta companiei atinsa in ultimii ani”, a declarat Mihai Marinescu.

Prutul este o companie cu capital integral romanesc si un business integrat, cu peste 650 de angajati in cele doua divizii ale sale: Ulei si Agribusiness. Compania detine fabrica de ulei Prutul din Galati si 21 de spatii de depozitare de cereale si oleaginoase in 9 judete.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content