FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Forum de Afaceri in a doua jumatate a lunii februarie

Forum de Afaceri in a doua jumatate a lunii februarie

In perioada 24-25 februarie 2010, la Sala Palatului, va avea loc Forumul de Afaceri si Expozitia de Produse Alimentare si Bauturi, un eveniment organizat de catre Greek International Business Association (SEVE), sub auspiciile Ambasadei Republicii Elene la Bucuresti.

Evenimentul a primit sustinerea  Camerei de Comert si Industrie Eleno-Romane, a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a Oficiului de Afaceri Economice si Comerciale al Ambasadei Republicii Elene si a Bancpost, filiala din Romania a Grupului Eurobank EFG.

Forumul de Afaceri si Expozitia de Produse Alimentare si Bauturi isi propune sa promoveze si sa imbunatateasca relatiile comerciale bilaterale dintre Grecia si Romania si, totodata, sa sprijine companiile in efortul lor de a-si extinde afacerile pe noi piete.

La aceasta expozitie vor fi prezente 40 de companii de top grecesti  din sectorul alimentar. Veniturile cumulate ale companiilor participante se ridica la aproximativ 300 de milioane de euro.

Grecia este al cincilea mare investitor strain in Romania, dupa Olanda, Austria, Germania si Franta, cu investitii de 3,5 miliarde euro in 2008, conform estimarilor publicate de Ambasada Republicii Elene la Bucuresti. In 2008, importurile romanesti din Grecia au atins 772 milioane euro.

Anul 2009 a marcat un regres al investitiilor companiilor grecesti in Romania cu aproximativ 50%, pentru 2010 fiind apreciata mentinerea la acelasi nivel.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content