FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > FM Romania intentioneaza sa atraga noi clienti din retail si FMCG

FM Romania intentioneaza sa atraga noi clienti din retail si FMCG

FM Logistic Romania ar putea incheia contracte de furnizare de servicii de logistica si transport cu noi clienti din zona de retail si FMCG. “Sunt sanse sa avem clienti noi, in conditiile in care purtam negocieri cu companii din retail, FMCG, cosmetica si pharma”, a declarat directorul comercial al companiei, Laurentiu Duica.

In cazul in care negocierile cu potentialii clienti se vor concretiza, compania ar putea sa inceapa lucrarile de extindere a paltformei de la Petresti, care are in prezent o suprafata de 18.000 de metri patrati, inca neocupati in totalitate si care poate fi extinsa pana la un total de 120.000 de metri patrati.

Directorul comercial FM Romania estimeaza o crestere a afacerilor companiei in acest an, atat din aducerea de noi clienti cat si din extinderea serviciilor oferite clientilor actuali. Ultimii clienti atrasi in portofoliul FM Logistic in Romania sunt Top Line si Marionnaud. “Piata scade, dar noi am reusit sa crestem. Mai este insa loc de dezvoltare pentru operatorii logistici in conditiile in care o serie de companii vor sa isi externalizeze serviciile de logistica”, a adaugat Laurentiu Duica.

Cu un numar de 450 de angajati si un spatiu total de depozitare de aproximativ 50.000 de metri patrati, FM Logistic este in prezent unul dintre cei mai mari jucatori din sectorul logisticii si al transportului de marfa.

FM Logistic Romania a raportat afaceri de 24,5 mil. euro in anul fiscal incheiat la 31 martie 2013, in crestere cu circa 4 mil. euro fata de anul fiscal anterior.

Conform datelor companiei, divizia de transport inca detine ponderea majoritara
Cea mai mare parte din cifra de afaceri, de 52%,  este detinuta de divizia de transport, in timp ce serviciile logistice au generat 45%, iar serviciile de co-packing 3% dinbusiness in ultimul an fiscal.

FM Logistic Romania, parte a grupului francez FM Logistic, detine trei platforme logistice, in Chiajna, Petresti, ambele locatii in apropiere de Bucuresti si in Dudestii Noi, langa Timisoara, unde a fost inaugurat si ultimul modul de depozitare al companiei, cu o suprafata de 6.000 de metri patrati.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content