FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > FM Logistic va construi o platforma in judetul Dambovita

FM Logistic va construi o platforma in judetul Dambovita

Operatorul logistic FM Logistic a pus piatra de temelie la constructia unei noi platforme logistice la Petresti, judetul Dambovita. Evenimentul, care a avut loc pe 11 mai, marcheaza inceputul unei investitii de circa 10-20 milioan de euro, in functie de dotarile ulterioare.

Prima etapa a constructiei va consta in trei module cu o capacitate de aproximativ 20.000 mp si va fi finalizata in ianuarie 2011, ajungandu-se in final la un total de 20 de module cu o capacitate totala de 120.000 mp. Aceasta va fi cea mai mare platforma logistica din Romania realizata de catre un furnizor logistic.

FM Logistic, unul dintre cei mai importanti actori logistici din FMCG, retail, IT, marfuri generale si auto, este prezent pe piata romaneasca din 2003, oferind servicii de depozitare / manipulare, transport (intern si international) si co-packing companiilor Nestle, P&G (in Timis) si Cora, L'Oreal, Yves Rocher, Sanofi Aventis (in Bucuresti), cat si altor aproximativ 70 de companii importante de pe piata din Romania.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content