FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > FM Logistic Romania, avans de 17% in ultimul an fiscal

FM Logistic Romania, avans de 17% in ultimul an fiscal

FM Logistic Romania a raportat afaceri de 24,5 mil. euro in anul fiscal incheiat la 31 martie 2013, in crestere cu circa 4 mil. euro fata de anul fiscal anterior. Printre clientii nou atrasi in portofoliul sau in ultimul an se numara Coca-Cola HBC Romania si Top Line.

Cu un numar de 450 de angajati si un spatiu total de depozitare de aproximativ 50.000 de metri patrati, FM Logistic este in prezent unul dintre cei mai mari jucatori din sectorul logisticii si al transportului. Conform datelor companiei, divizia de transport inca detine ponderea majoritara in cifra de afaceri, de 52%, in timp ce serviciile logistice au generat 45%, iar serviciile de co-packing 3% din valoarea afacerilor raportata pe ultimul an fiscal.

In prezent, FM Logistic Romania detine trei platforme logistice, in Chiajna, Petresti – ambele localitati fiind situate la distante mici de Bucuresti – si in Dudestii Noi, langa Timisoara. Compania mai opereaza si doua hub-uri de distributie in Cluj si Bacau.

La nivel international, FM Logistic – companie cu originea in Franta - deruleaza afaceri de 807 mil. euro anual. Operatiunile in Romania au fost demarate in 2003, pentru Nestle.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content