FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > FM Logistic preia compania farmaceutica Aexxdis

FM Logistic preia compania farmaceutica Aexxdis

FM Logistic, unul dintre cei mai importanti actori logistici din Europa si China, a semnat un act de achizitie a actiunilor companiei Astreos (Aexxdis).

AEXXDIS este o companie farmaceutica din Europa, expert in distributia produselor medicale si are ca parteneri comerciali laboratoarele farmaceutice si societatile specializate in sectorul farmaceutic: medicamente, dispozitive medicale, produse BIOTECH, veterinare, produse cosmetice.

Devenind actionar majoritar, FM Logistic va avea posibilitatea de a-si imbunatati strategia de lucru in domeniul farmaceutic, bazandu-se pe know-how-ul si experienta companiei Aexxdis, subsidiara a companiei Astreos.

Prin integrarea acestei companii ca subsidiara a FM Logistic Corporate, conducerea va propune o noua solutie asteptata de catre producatorii farmaceutici - „Aexxdis-FM Logistic” - care va fi o alianta puternica de competente.„Acest parteneriat ne va permite sa raspundem solicitarilor clientilor si potentialilor clienti din domeniul farmaceutic, va dezvolta know-how-ul ambelor companii, care sunt foarte asemanatoare din punct de vedere al competentelor, culturii si valorilor”, afirma reprezentantii companiei.

AEXXDIS a cunoscut o dezvoltare rapida dupa 5 ani de la lansarea in logistica produselor farmaceutice. Strategia companiei este realizarea unei cresteri durabile in conditiile asigurarii excelentei in indeplinirea obligatiilor contractuale.

FM Logistic, operator logistic international, ofera o gama larga de servicii, de la co-packing la distributie si asigura optimizarea lantului de distributie.

Compania are o cifra de afaceri de 639 milioane de euro. Ponderea activitatii de depozitare in cifra de afaceri este de  58.70%, transportul ocupa 24,9%, 14,2% este generat de activitatile de co-packing si co-manufacturing, restul de 2.2% revenind vamuirii si gestiunii lantului de distributie.

FM Logistic are 12 000 de angajati,. peste 2 000 000 m² suprafata de depozitare, o flota de 800 de vehicule si 200 de linii de co-packing care pregatesc 1 800 000 de pachete zilnic.

Printre clientii FM Logistic se numara juncatori din industria alimentara, hi-tech, ingrijire personala, bunuri de larg consum, cat si retaileri. Compania utilizeaza tehnologii de ultima generatie: NG Concept, subsidiara specializata in conceperea si constructia platformelor logistice si FM2i, subsidiara specializata in conceperea si realizarea de solutii software inovative care sa optimizeze operatiunile lantului de distributie si fluxul bunurilor intre productie si distributie.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content