FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > FM Logistic extinde platforma logistica din judetul Timis

FM Logistic extinde platforma logistica din judetul Timis

FM Logistic a inaugurat cea de-a treia celula a depozitului din Dudestii Noi, judetul Timis, intreaga suprafata a centrului fiind majorata de la 12.000 metri patrati la 20.000 de metri patrati. In urma extinderii, compania isi propune sa creasca numarul de clienti.

Compania intentioneaza sa extinda si cea de-a doua sa platforma a sa, amplasata in localitatea Petresti din judetul Dambovita, care are in prezent 18.000 metri patrati si va fi extinsa, conform planurilor de dezvoltare, la o capacitate maxima de 120.000 metri patrati. Platforma, din clasa A a spatiilor logistice, a fost inaugurata in 2011 langa autostrada A1 Bucuresti–Pitesti.  FM Logistic a deschis filiala din Romania in 2003, iar in prezent deruleaza afaceri de peste 20 milioane de euro cu 700 de angajati, pe osuprafata de stocare de peste 80.000 de metri patrati.

Ca pondere din cifra de afaceri, depozitarea si activitatea de manipulare reprezinta 48% din veniturile obtinute, activitatea de transport intern 48%, iar cea de co-packing 4%.

Printre clientii companiei se numara Nestle, Procter&Gamble, Profi, Coca-Cola, Boromir, Sarantis, Unilever, Danone, Pepsico, Bunge, Albalact.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content