FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Fish Fingers la TV

Fish Fingers la TV

In perioada 28 decembrie 2009 - 28 februarie 2010, Frosta deruleaza o campanie TV pentru  produsul Fish Fingers .

Golden Fish Fingers contin 100% file de peste, cu un invelis crocant, fara oase. Acestea pot fi preparate in cuptor, fara ulei.

Frosta Golden Fish Fingers sunt ambalate in pachete de 300g si se gasesc in toate marile supermarket-uri din intreaga tara.

"Brandul Frosta stabileste noi standarde in ceea ce priveste calitatea ingredientelor folosite in timpul procesului de productie. Pentru a asigura produse de calitate superioara, compania Frosta aplica regula congelarii pestelui in maxim 10 - 12 de ore de la capturare, la bordul navei, mentinand astfel, gustul de peste proaspat si valorile nutritive, cat mai mult timp posibil", specifica Adam Basalaj, director general Frosta.

Fish Fingers este principalul produs al companiei Frosta, o compania germana care si-a inceput activitatea in Romania acum 10 ani si a devenit lider pe piata de produse semi-preparate congelate din peste. In Romania, produsele Frosta sunt distribuite prin intermediul societatii Agroalim Distribution.

Frosta este o companie europeana producatoare de produse congelate, ce ofera peste, legume, mancaruri gatite, produse de pui si foietaje congelate. Compania este originara in Germania, iar in prezent, isi distribuie produsele pe toate pietele europene. In Romania, Frosta este lider de piata pe sectorul - peste congelat. Vanzarile in Romania sunt sustinute prin campanii televizate.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content