FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Fine Goods lanseaza brandul Trei Surori

Fine Goods lanseaza brandul Trei Surori

Compania romano - poloneza Fine Goods SRL lanseaza pe piata din Romania brandul Trei Surori sub care vor fi comercializate produse din categoria pateuri, conserve de carne si ready-meal. Produsele comercializate sub umbrela acestei noi marci au in spate cel mai mare producator de conserve din carne din Polonia, Mispol Agrovita.

„Desi am intrat pe o piata a produselor traditionale romanesti, noi ne propunem sa aducem un plus de valoare in fiecare segment. Astfel, in cazul fiecarui produs, noi mergem dincolo de retetele clasice, incercam sa venim cu altceva  decat ceea ce exista deja pe piata, fie ca este vorba de produsul in sine sau de ambalaj. Pe viitor vom introduce noi sortimente, dar vom aborda si noi categorii precum dressing-uri, seasoning, ready pasta, ready rice si nu in ultimul rand mancare vegetala”, a declarat  Dan Tasca, General Manager Fine Goods.

Un produs cu totul nou pentru piata romaneasca este untura de casa, cunoscuta tuturor romanilor, dar care pana acum  nu a fost prezenta pe piata autohtona. In cadrul categoriei conserve de carne, sub brandul Trei Surori se comercializeaza urmatoarele sortimente: Muschi de porc, Ciolan de porc, Costita afumata si Porc cu mirodenii. Din gama pateuri, pe langa pateurile de pui si de porc, se diferentiaza sortimentele cu ardei, cu ciuperci si cu rosii. In ceea ce priveste mancarurile gata preparate, noutatea adusa de brand-ul Trei Surori consta in modalitatea de ambalare – la borcan, nu la conserva.

Despre compania Fine Goods

Fine Goods SRL s-a infiintat in anul 2009 pentru a reprezenta marele producator polonez de produse din carne – Mispol. Brandul „Trei Surori” este rezultatul joint venture-ului dintre cele doua companii, un brand adaptat nevoilor si exigentelor romanilor. Pe partea de logistica, serviciile de depozitare si livrare a produselor catre clienti se face prin intermediul GTI Logistic SRL, iar transportul international este operat de catre firma poloneza East Fox.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content