FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Fii printre Stelele din UEFA Champions League

Fii printre Stelele din UEFA Champions League

In perioada 15 februarie - 30 aprilie 2010, Heineken deruleaza promotia "Fii printre stelele din UEFA Champions League", oferind astfel sansa ca zece romani sa traiasca timp de trei zile experienta VIP care include vizionarea finalei UEFA Champions League din Madrid.

De asemenea, consumatorii care participa la promotie vor avea posibilitatea sa castige premii precum mese de foosball, tricouri, rucsacuri si snururi cu breloc.

Principala interfata a promotiei este website-ul www.heineken.ro/ucl, unde consumatorii pot interactiona pe teme legate de UEFA Champions League, pe diferite nivele si pot castiga premii.

Pentru a participa la promotie, consumatorii trebuie sa trimita codul aflat pe ambalajele produselor promotionale Heineken prin SMS sau prin intermediul contului creat pe www.heineken.ro/ucl

 "Fii printre stelele din UEFA Champions League" beneficiaza de o campanie de comunicare integrata, derulata pe toate canalele, inclusiv online (website-ul dedicat), TV, radio, outdoor, web, print, suport PR si alte idei creative de comunicare, sustinute de activari si materiale la punctele de vanzare.

Ca si in anii trecuti, pe langa promotia nationala pentru Madrid, in 2010 Heineken va oferi sansa ca trei romani sa castige o excursie de trei zile in America de Sud, de unde vor viziona finala UEFA Champions League de la Madrid, impreuna cu consumatori din alte 30 de tari de pe mapamond. Mai multe detalii legate de "Star Final", editia 2010, pot fi gasite pe www.heineken.ro/ucl

Heineken a integrat viziunea sa de consum responsabil in cadrul sponsorizarii UEFA Champions League. Fiecare stadion care gazduieste un meci din UEFA Champions League va expune mesajul "Enjoy Responsibly" pe unul din cele trei panouri publicitare de la marginea terenului.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content