FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Farmec relanseaza si extinde gama de insecticide

Farmec relanseaza si extinde gama de insecticide

Farmec-Cluj Napoca a lansat gama de insecticide Insect-Tox, care include patru produse, cu formulari sigure, actiune instanta si efect de lunga durata, destinate combaterii insectelor - Insect-Tox Muste si Tantari, Insect-Tox Furnici si Gandaci, Insect-Tox Moli-Mor, Insect-Tox Universal. Produsele sunt disponibile in doze de 300 ml, cu capac cu buton incorporat si pot fi gasite in supermarketuri, hypermarketuri si in magazinele traditionale.

Insect-Tox Muste si Tantari actioneaza instantaneu asupra tantarilor si mustelor dintr-o incapere cu o eficienta maxima si cu un efect de lunga durata. Produsul trebuie pulverizat intotdeauna in aer timp de aproximativ 10 secunde, dupa care se paraseste incaperea, care trebuie aerisita dupa 15 minute. Pret: 12 lei + TVA.

Insect-Tox Furnici si Gandaci are o formula sigura si o actiune instantanee impotriva tuturor insectelor taratoare si un efect indelungat in locurile in care a fost aplicat. Produsul se pulverizeaza direct pe suprafetele si locurile unde pot fi gasite intsectele. Pret: 12 lei + TVA.

Insect-Tox Moli-Mor combate moliile indiferent de starea lor de dezvoltare, fie ca sunt adulte sau in stare de larva si are un efect indelungat. Produsul indeparteaza moliile instantaneu datorita actiunii de repelent a uleiului eteric si contine un parfum placut de lavanda. Pret: 22,3 lei + TVA.

Insect-Tox Universal are un spectru foarte larg de actiune si un efect rapid si de lunga durata, indepartand toate tipurile de insecte, atat pe cele taratoare, cat si pe cele zburatoare. Pret: 12 lei + TVA.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producator roman de cosmetice, detine marci precum Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital si Farmec. Din decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achizitionate si online, direct de pe site-ul farmec.ro In prezent, produsele Farmec ajung pe toate continentele, in ?ari din Europa, Asia ?i America de Nord, unele dintre principalele piete fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite si tari din Europa, cum sunt Ungaria, Spania, Italia sau Grecia.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content