FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Farmec intra pe segmentul sapunurilor lichide cu brandul Gerovital

Farmec intra pe segmentul sapunurilor lichide cu brandul Gerovital

Farmec Cluj-Napoca lanseaza Gerovital Pure, o noua gama de sapunuri lichide spuma, cu o formula fara parabeni, testata dermatologic, ce are la baza extract de rodie ECO certificat si un complex de ingrediente naturale (glicerina vegetala, albastrele si ceai verde). Gama Gerovital Pure include patru sapunuri lichide spuma: Glycerin, Sensitive, Nature si Antibacterian.

"Noua linie de sapunuri spuma Gerovital Pure bazata pe ingrediente naturale si bogata in extract ECO de rodie ofera o experienta unica in momentul utilizarii. Formula inovatoare sub forma de spuma, le face mai usor de folosit, mai economice in utilizare, iubite si apreciate de intreaga familie", a declarat Ioana Borza, Manager Marketing Farmec Cluj-Napoca.

Extractul de rodie ecocertificat, obtinut din semintele fructului cu acelasi nume, contine o cantitate mare de antioxidanti care neutralizeaza actiunea radicalilor liberi si previn procesele de imbatrânire a pielii, precum si un procent ridicat de acid ellagic si punicic ce ii confera proprietati protective, antiinflamatoare, cicatrizante, hidratante si elasticizante.

Produsele sunt disponibile incepand cu luna august 2012, la preturi cuprinse intre 10.5-12 lei si pot fi gasite in supermarketuri, hypermarketuri, farmacii, magazine traditionale, precum si on-line pe site-ul  www.farmec.ro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content