FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Farmec Cluj-Napoca are un nou Director General

Farmec Cluj-Napoca are un nou Director General

Incepand cu luna ianuarie, Mircea Turdean este noul Director General al Farmec Cluj-Napoca, informeaza un comunicat al companiei. Mircea Turdean a preluat aceasta functie de la Mirela Lupas, cea care a asigurat interimatul in perioada august-decembrie 2009, dupa retragerea Mihaelei Turdean de la conducerea companiei.

Potrivit reprezentan'ilor companiei, dupa un an in care s-a concentrat pe asigurarea stabilitatii financiare si mentinerea pozitiei pe piata, prin numirea unui director cu experienta manageriala in domeniul bancar, compania mizeaza in continuare pe masurile operationale capabile sa asigure continuarea investitiilor pentru relocarea si retehnologizarea productiei, exploatarea noilor tendinte de pe piata internationala, realizarea de noi produse originale si cresterea cifrei de export.

"Obiectivele de viitor ale companiei sunt orientate catre inovatie si cresterea notorietatii produselor Farmec, atat in tara, cat si la nivel international, dar si spre investitii de modernizare a spatiilor de productie si laboratoarelor si cred ca experienta mea in aceasta directie este compatibila cu ceea ce isi doreste Farmec in acest moment", afirma Mircea Turdean.

Mircea Turdean a ocupat anterior pozitia de Director Tehnic - Productie in cadrul companiei, fiind responsabil cu coordonarea activitatilor de productie, cercetare si investitii noi, atat la nivel intern, cat si pe plan extern. Face parte din echipa Farmec din 1994, ocupand succesiv pozitii de cercetator, sef de sectie si, din, 2003, director tehnic. In perioada 1999-2000, a fost implicat, in calitate de expert tehnic, in programul de mediu ONUDI, derulat de Ministerul Mediului pentru eliminarea noxelor de freoni neecologici.

De formatie inginer, Mircea Turdean este absolvent al Facultatii de Tehnologie Chimica din Cluj-Napoca si al Open University Business School Marea Britanie si a activat ca membru al Colegiului de Conducere al Camerei de Comert si Industrie Cluj

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content