FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Farmec Cluj-Napoca are un nou Director Economic

Farmec Cluj-Napoca are un nou Director Economic

Incepand cu luna iulie, Mircea Stanceanu, in varsta de 51 de ani, este noul Director Economic al companiei Farmec Cluj-Napoca, cel mai mare producator de cosmetice autohton. Acesta va coordona activitatile financiare ale companiei si ale reprezentantelor din toata tara.

Mircea Stanceanu vine la Farmec dupa ce a ocupat timp de 8 ani pozitia de Director Financiar-Economic la Quadrant Amroq Beverages, unde a coordonat departamentul financiar al companiilor grupului si al celor 22 de puncte de lucru. Are nu mai putin de 28 de ani de experienta in domeniul financiar si managementul contabilitatii, in companii din domeniul FMCG si institutii financiare, trecand, pe rand, prin pozitii ca economist, inspector principal in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice, controlor financiar la Curtea de Conturi, director financiar-economic in cadrul Cluj Beverage Company & Bacau Bevarage Company si chiar preparator universitar, la Universitatea Eftimie Murgu din Resita.

Mircea Stanceanu a absolvit in 1981 Facultatea de Stiinte Economice din cadrul  Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si a urmat numeroase cursuri profesionale – de management, expert contabil, formarea echipei, implementarea procedurilor IAS.
“Mircea Stanceanu are o experienta indelungata in domeniul financiar, care ii va permite sa faca fata provocarilor pe care le aduce acest an si sa atinga obiectivele financiare pe care le vizam",  au declarat reprezentantii companiei.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producator 100% romanesc de  cosmetice, detine marci recunoscute international, printre care se regasesc Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital, Farmec, Aslamed, Doina, Ada, Obsesie, Athos si Dermofarm. Produsele Farmec sunt prezente in tari de pe toate continentele lumii, cum ar fi Ungaria, Polonia, Serbia, Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Germania, Italia, Spania, Olanda, Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Liban, Iordania, Thailanda, Japonia, SUA si Canada. Din 2002, drept recunoastere a calitatii produselor sale, compania Farmec SA Cluj-Napoca detine Certificatul International de Calitate ISO 9001. In 2008, Farmec a realizat o cifra de afaceri de 24,5 milioane euro. Din iunie 2008, Farmec detine drepturile integrale asupra marcii Gerovital, in urma achizitionarii lor de la compania Gerovital Cosmetics.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content