FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Fanta Exotic a fost lansata si pe piata romaneasca

Fanta Exotic a fost lansata si pe piata romaneasca

Fanta Exotic este cea mai noua aroma lansata de compania Coca-Cola pe piata romaneasca. Sub sloganul “Incearca gustul distractiei”, aceasta aroma le completeaza pe cele deja existente in portofoliul Fanta si reprezinta o combinatie inedita de suc de protocale, piersici si maracuja.

Campania integrata de marketing ce sustine brandul Fanta Exotic se desfasoara pe mai multe canale si are un mix complex care include un spot tv, activari in cinematografe, dar si materiale promotionale, aplicatii digitale interactive si promotii comerciale.

“Imbunatatirea portofoliului produselor noastre cu noi arome reprezinta o preocupare constanta a companiei noastre si o modalitate de fi prezenti in viata consumatorilor nostri cu produse pe care le cauta si le doresc” declara Nicoleta Eftimiu, Senior Marketing Activaton Manager- Bauturi Carbonatate, Romania si Moldova.

Disponibila pe piata europeana inca din anii 1940, Fanta este asociata de consumatorii din intreaga lume si in special de adolescenti, cu distractia, momentele de bucurie si timpul petrecut impreuna cu prietenii si familia. In Romania, Fanta are in prezent patru arome consacrate: Fanta Orange, Fanta Lemon, Fanta Madness, Fanta World. La acestea se adauga, incepand cu aceasta vara, si Fanta Exotic.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content