FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > The Famous Grouse sarbatoreste 30 de ani de suprematie in Scotia

The Famous Grouse sarbatoreste 30 de ani de suprematie in Scotia

The Famous Grouse sarbatoreste anul acesta 30 de ani de cand este cel mai vandut scotch-whisky in Scotia, tinutul originar al scotch-urilor, cu peste 800 de milioane de sticle vandute din 1980 si pana azi in toata lumea. The Famous Grouse este un blended scotch whisky-ul, gustul sau fiind rezultatul amestecului ce are la baza doua dintre cele mai apreciate whisky-uri single malt din lume, The Macallan si Highland Park.

Creat in 1896 de catre fondatorul Matthew Gloag, brandul a fost numit initial The Grouse  dar in relativ scurt timp a devenit atat de popular incat in noaptea de 12 august 1905 Matthew l-a redenumit cu totul indreptatit The Famous Grouse. Aceasta data are o semnificatie aparte in Scotia – marcheaza in mod traditional deschiderea sezonului de vanatoare, fiind cunoscuta si ca The Glorious Twelfth.

“Chiar daca sarbatorim 30 de ani de suprematie in Scotia, avem fani in lumea intreaga. Caravana The Grouse va duce sarbatoarea noastra catre fanii The Famous Grouse peste tot in lume, insufletita de catre brand icon-ul nostru, potarnichea scotiana.”, a declarat Gerry O’Donnell, Director The Famous Grouse.

La nivel global, The Famous Grouse este prezent in peste 100 de tari si ocupa locul sase in lume din punct de vedere al vanzarilor, pe segmentul sau.  Din octombrie 2009, The Famous Grouse face parte din portofoliul companiei BDG Import SRL. Compania BDG Import SRL, infiin?ata in 1996 detine in portofoliu branduri de renume ca Jack Daniel’s, Finlandia, Bacardi, Martini, Camino Real, Remy Martin, Cointreau, Metaxa, Jagermeister, Corona Extra, Evian, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild, The Macallan, Highland Park si altele.

Mai multe detalii despre The Famous Grouse la www.thefamousgrouse.com

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content