FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Faceti cunostinta cu noul General Manager al Coca-Cola Hellenic Romania

Faceti cunostinta cu noul General Manager al Coca-Cola Hellenic Romania

Incepand cu 1 iunie 2014, Jaak Mikkel va fi noul General Manager al Coca-Cola Hellenic Romania, potrivit unor surse din piata de retail neconfirmate de companie. Acesta il inlocuieste in functie pe Stephane Batoux, al carui mandat se incheie dupa doi ani.

Jaak Mikkel vine din Macedonia, unde este General Manager al Pivara Skopje AD - unul dintre primii imbuteliatori ai gigantului american din aceasta tara, dar care reprezinta in acelasi timp si produsele Heineken in piata, un join-venture intre Coca-Cola si producatorul de bere specific tarilor ex-iugoslave. Anterior, intre iulie 2008 - aprilie 2012, acesta a fost Director de Vanzari pentru tarile Baltice (Estonia, Lituania si Letonia) la Coca-Cola Hellenic. Managerul si-a inceput cariera in 1998 la compania Shell, unde a detinut o serie de pozitii in cadrul diviziei de retail – Area Sales Manager, Retail Sales Manager, Retail Strategy Manager, Convenience Retail Manager CEE si, ulterior, pentru tarile nordice.

Despre Jaak Mikkel se spune ca „este un profesionist desavarsit cu o inclinatie catre oameni si o viziune strategica clara asupra modului cum trebuie atinsa performanta in business. Este dornic de cunoastere si nu refuza niciodata nicio oportunitate de a-si dezvolta aptitudinile si capabilitatile”. Declaratia, postata pe Linkedin, ii apartine lui Leonardo Zei, Supply Finance Director pentru Europa Kellogg Company, care a lucrat impreuna cu Mikkel la Coca-Cola Hellenic.

Un alt fost coleg il descrie drept o combinatie intre un intelect puternic si cunostinte profinde in domeniul operationalului. “Cand am lucrat impreuna, a performat foarte bine intr-un context dificil. A fost foarte respectat de catre echipa sa si a invatat limba norvegiana pentru a se integra cat mai bine. Pastreaza o minte clara atunci cand este sub presiune si se focuseaza pe rezultate”, completeaza Steve Drake, care a lucrat cu el la compania Shell. Puteti vizualiza profilul complet al lui Jaak Mikkel pe Linkedin

Plecarea lui Stephane Batoux din Coca-Cola survine la doar doi ani de la numirea in functie, dupa ce in 2013 vanzarile in volum ale producatorului Coca-Cola Hellenic Romania s-au redus cu aproape 10% - cel mai dramatic declin din 2009 si pana in prezent. Mai multe date despre rezultatele financiare ale companiei aici.

Reprezentantii Coca-Cola Hellenic Romania nu au confirmat numele noului manager general al companiei, afirmand doar ca “succesorul lui Stephane Batoux vine din cadrul Grupului Coca-Cola Hellenic, iar numele sau va fi facut public in timp util”.

Natalia Stroe preia conducerea departamentului de Marketing si Business Development

Numirea unui nou director general nu este singura schimbare din top managementul companiei locale. Natalia Stroe - un manager cu experienta vasta in sistemul Coca-Cola - il inlocuieste pe Mihai Marinescu, aflat in functia de Marketing & Business Development Manager din aprilie 2013.

“Natalia Stroe se va alatura echipei Coca-Cola HBC Romania incepand cu data de 1 mai. Natalia vine din pozitia de Senior Marketing Activation Manager in cadrul Coca-Cola Romania, unde si-a petrecut ultimii 10 ani”, au declarat reprezentantii companiei. La Coca-Cola Romania, Natalia Stroe a coordonat atat protofoliul de branduri carbogazoase, cat si necarbogazoase.

Rolurile sale anterioare includ managementul portofoliului de bauturi necarbonatate pentru Romania si Moldova, managementul regional al portofoliului de bauturi carbonatate pentru 5 tari (Romania, Bulgaria, Moldova, Albania, FYROM) , precum si pozitia de Carbonated Soft Drinks Marketing Manager in cadrul Coca-Cola HBC Romania in 2007. Printre cele mai recente proiecte coordonate de Natalia Stroe se numara relansarea Cappy Pulpy si campania Dorna – Grija pentru copii.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content