FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Fabrica Procter & Gamble din Urlati are un nou director

Fabrica Procter & Gamble din Urlati are un nou director

Luca Schianchi va fi, incepand cu 1 iulie 2012, noul director al fabricii Procter & Gamble din Urlati. Pozitia de director al fabricii a fost ocupata pana in prezent de domnul Luc Viaene, care a condus operatiunile acestei unitati inca de la faza de constructie.

Unitatea de productie este prima investitie greenfield a Procter & Gamble in Romania, lansata in 2009. Productia efectiva de sampon si produse de ingrijire a parului a inceput in 2010. Pana in prezent, peste 300 de persoane au fost angajate. 

Aceasta fabrica, parte a diviziei Procter & Gamble de Beauty & Grooming, exporta peste 90% din produsele fabricate in Urlati in peste 20 de piete din Peninsula Balcanica, Europa de Est, Caucaz si Asia Centrala, precum si in Turcia si Tarile Baltice.

In varsta de 40 de ani, Luca Schianchi s-a alaturat companiei Procter & Gamble in urma cu 16 ani in Italia, tara natala, imediat dupa absolvirea studiilor de master in Inginerie Mecanica la Universitatea din Parma. De-a lungul carierei sale in Procter & Gamble a detinut diverse functii de conducere de la operatiuni logistice pana la ample operatiuni de productie, lucrand in sapte tari.

P&G are in portofoliu branduri precum Pampers, Tide, Ariel, Always, Pantene, Mach3, Fairy, Lenor, Oral-B, Duracell, Olay, Head & Shoulders, Wella, Gillette, Braun, Fusion, Ace and Wella. P&G este prezent in 80 de tari, brandurile companiei fiind disponibile in peste 180 de tari din intreaga lume.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content