Fa-ti planuri de haiducie cu Ciucas | Progresiv

Ciucas a lansat promotia nationala „Fa-ti planuri de haiducie cu Ciucas”, cu premii constand în trei masini Dacia Duster, 1.500 aparate foto si 40.000 baxuri de bere. Promotia se desfasoara în perioada 5 iulie – 30 august. Fa-ti planuri de haiducie cu Ciucas

Pentru a castiga unul dintre premiile promotiei, participantii vor trebui sa consume produsele Ciucas care au inscriptionat pe eticheta mesajul „Fa-ti planuri de haiducie cu Ciucas” si sa verifice sub capac (în cazul sticlelor de 0,5 l si al ambalajelor PET de 2 l), respectiv sub cheita (în cazul dozelor) tipul premiului.

Cei care vor gasi sub capac sau cheita numele unuia dintre premiile promotiei vor fi invitati sa apeleze linia informativa a campaniei, 021 308.09.91 (apel cu tarif normal, de luni pana vineri, între orele 09:00 – 20:00),  pentru a intra în posesia premiului.

„Berea Ciucas îsi doreste sa transforme fiecare contact cu consumatorii sai într-o experienta relaxanta, similara unei escapade la munte. Anul trecut, tot prin intermediul promotiei din vara, am oferit romanilor un an de relaxare prin premii echivalente cu salariul mediu pe doisprezece luni. Prin promotia „Fa-ti planuri de haiducie cu Ciucas” de anul acesta ne-am propus sa mergem mai departe si sa le cream contextul potrivit pentru a-si face planuri de haiducie pe o perioada mai lunga de timp. Le oferim masini în care îsi vor putea lua familia sau prietenii în escapadele din tara, aparate foto cu ajutorul carora sa imortalizeze aceste momente si, bineînteles, Ciucas, berea lor de la munte”, a declarat Camelia Panait, Group Brand Manager Ursus Breweries.

Promotia este sustinuta de o campaniei de comunicare pe TV care include spoturi si reclama de tip plasare de produs, activari la punctul de vanzare si de o campanie de identificare a celor mai frumoase locuri de haiducie din Romania. În cadrul acesteia, Ciucas va realiza doua brosuri: una care va include cele mai frumoase locuri din tara si cealalta dedicata celor mai frumoase locuri din Brasov, centrul zonei din care provine berea Ciucas.

„Harta locurilor de haiducie din Brasov” va fi realizata în baza unui studiu sociologic realizat de catre Ciucas în luna iunie si va fi distribuita la nivel local, în timp ce „Harta locurilor de haiducie din Romania” va fi realizata printr-un concurs adresat jurnalistilor si va fi distribuita la nivel national.

Ciucas face parte din portofoliul de marci al Ursus Breweries alaturi de Ursus, Timisoreana, Peroni Nastro Azzurro, Groslch, Redd’s, Stejar, Azuga si Pilsner Urquell.

AAylex One restaurant Cocorico in parteneriat cu Auchan
AAylex ONE deschide primul restaurant Cocorico în parteneriat cu Auchan
Grupul AAylex ONE, producătorul brandului de carne de pui Cocorico, demarează un parteneriat cu Auchan Retail România și lansează un nou concept...
ATAC Galati Atac by Auchan hipermarket discounter hiperdiscounter deschidere magazin nou. Vezi mai multe pe revistaprogresiv.ro.
ATAC by Auchan ajunge la cel de-al cincilea magazin
Auchan deschide un nou magazin ATAC Hiper Discount, formatul cu cele mai mici prețuri al rețelei, în Galați, după unitățile inaugurate în...
Logistica Supply chain colete transportatori firma de curierat. Colete trimise de la magazine si parteneri. Vezi pe revistaprogresiv.ro.
Packeta România ajunge la 1.800 magazine online și selleri parteneri
Packeta România, platformă digitală globală pentru ecommerce, parte din Packeta Group, anunță extinderea rețelei de magazine online și...
Nestle_rezultate financiare primul semestru 2024
Nestlé România, creștere organică de trei ori mai mare decât media grupului
Grupul Nestlé a înregistrat pentru primele șase luni ale acestui an o cifră de afaceri de 45 de miliarde de franci elvețieni, marcând un avans...