FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > emic.ro, platforma online pentru lichidari de stoc

emic.ro, platforma online pentru lichidari de stoc

Compania Brandage a lansat platforma de comert online www.emic.ro, o solutie pentru lichidarea stocurilor, gandit pentru vanzarea produselor cu rotatie lenta, a produselor capat de gama sau a celor cu ambalaje usor deteriorate.

“Acest tip de business avea nevoie sa fie testat, fiind un concept nou pentru Romania, cu un model de business inovator. Rezultatele obtinute in aceasta perioada ne-au demonstrat ca proiectul are potential si avem incredere ca platforma va avea un ritm de crestere deosebit. emic.ro reprezinta in momentul de fata o solutie reala si eficienta pentru dezvoltarea afacerilor partenerilor nostri”, a declarat, intr-un comunicat, Manuela Silica, Project Managerul emic.ro.
 
Echipa emic.ro ofera suport complet pentru partenerii sai pe durata intregului proces de vanzare: gestionarea comenzilor, logistica si promovare. Parteneriatul cu emic.ro ofera companiilor avantajul de a-si proteja politica de preturi si canalele proprii de distributie, beneficiind in acelasi timp de un nou canal de vanzare sigur si rapid (mai multe detalii pe www.emic.ro/parteneri).

In prezent, consumatorii isi doresc sa cumpere produse de calitate, dar nu mai sunt dispusi sa plateasca pretul intreg. “Comercializand produse cu cerere mare la preturi foarte avantajoase, catre o audienta in cautare de astfel de oferte, rezulta o reteta de succes. Adaugand avantajele oferite de internet si dezvoltarea intensa a comertului online, putem spune cu certitudine ca acest business va performa. De asemenea, proiecte similare precum www.ibood.com, care functioneaza cu succes in 19 tari din Europa sau www.woot.com, in SUA, ne confirma increderea ca eMIC.ro va reusi pe piata din Romania”, au declarat reprezentantii Brandage.

Peste 40 de parteneri au ales sa isi vanda produsele prin intermediul platformei online, acestia gasind in emic.ro solutia de a lichida stocurile si de a vinde mai mult, fara alte costuri suplimentare.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content