FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Elmiplant investeste in relansarea unor game de produse

Elmiplant investeste in relansarea unor game de produse

Elmiplant aniverseaza 20 de ani inspirati din natura prin relansarea unor game de produse: SKIN MOISTURE (25+, hidratare de baza), SKIN DEFENCE (35+, ingrijire antirid), Body Nutrients (lo?iuni de corp), Perfect Hands (creme de maini) si Body Senses (uleiuri pentru masaj).

Inovatia noilor game consta in ingredientele 100% naturale, obtinute prin metode eco-friendly, ce asigura pastrarea proprietatilor substantelor active. Produsele nu contin parabeni, parafine sau coloranti si au fost concepute conform celor mai recente tendinte in cosmetologie.
In plus, fiecare formula contine acum cate un complex de ingrediente cu eficacitate sporita: Hydro-Nutrient 24 H pentru Skin Moisture, Pro-Elaskin pentru Skin Defence, Nutri Moist 48 H pentru Body Nutrients si Perfect Hands.

Designul noilor ambalaje creste vizibilitatea produselor pe raft, comunicarea ingredientelor si a complexului care sporeste eficacitatea marind impactul produsului in categorie si permitand consumatoarelor sa identifice usor beneficiile pe care le ofera noile game.

“Am pastrat aceleasi preturi competitive pentru produsele noastre, tinand cont de puterea de cumparare a consumatoarelor, care isi doresc un produs de buna calitate, la un pret accesibil”, au precizat reprezentantii Elmiplant.
Relansarea este sustinuta printr-o campanie pe TV, in presa, online, promotii in-store si prin materiale la punctele de vanzare.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content