FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Dusan Wilms revine la conducerea Metro Romania

Dusan Wilms revine la conducerea Metro Romania

Incepand cu data de 1 iunie 2009,  Dusan Wilms va prelua functia de irector General pentru METRO Cash & Carry Romania si METRO Cash & Carry Moldova, ca succesor al dlui Francois Oliver.

Dusan Wilms este in prezent Director de Expansiune si Membru in Consiliul de Administratie al real,-International. Francois Oliver va prelua responsabilitatea unui proiect special destinat regiunii Europa Centrala si de Est, inainte de a prelua responsabilitatea de conducere a unei alte tari din Grupul METRO.

Dl Dusan Wilms si-a inceput cariera in cadrul METRO Cash & Carry in ianuarie 1998 si a fost numit Director General al METRO Cash & Carry Romania in aprilie 1999. In perioada activitatii sale in Romania, reteaua de magazine METRO s-a extins puternic pe piata, in 2004 a deschis METRO Moldova si la inceputul lui 2005 a contribuit la expansiunea METRO Serbia, inainte de a fi promovat, in ianuarie 2005, Director Regional Business Unit Europa de Est si Sud Est. In Mai 2005 s-a alaturat echipei real,- International in functia de Chief Operations Officer.

Dl. Francois Oliver si-a inceput cariera in cadrul METRO Cash & Carry in aprilie 2006 in functia de Director General in Training, apoi a fost numit in iunie 2006 in pozitia actuala de Director General pentru METRO Cash & Carry Romania si METRO Cash & Carry Moldova. S-a alaturat echipei METRO venind de la Carrefour, unde incepand din 1990, in Franta, a ocupat functiile de Director Marketing, Director General Adjunct pentru ca, in 1999, sa fie promovat in functia de Director General al Carrefour Romania, punand bazele companiei Carrefour la Bucuresti.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content