FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Durata medie a micului dejun la romani este de 13 minute - INFOGRAFIC

Durata medie a micului dejun la romani este de 13 minute - INFOGRAFIC

Durata medie a unui mic dejun pentru orice roman este de 13 minute in timpul saptamanii si 17 minute in weekend, potrivit unei analize a firmei de cercetare IpsosResearch reprezentativa pentru populatia din mediul urban si rural.

Pe langa obiceiurile de consum pe care studiul si-a propus sa le exploreze - prezentate aici sub forma unui infografic – s-a descoperit si un lucru mai putin asteptat: in general, romanii leaga foarte puternic definitia de „mic dejun” cu ocazia de a manca acasa dimineata.

„O mare surpriza pentru noi a fost faptul ca toate ocaziile de consum matinal «on the go» (de exemplu in drum spre serviciu, in mijloacele de transport) n-au fost identificate de romani ca reprezentand un mic dejun adevarat si n-au fost catalogate ca atare. Romanii si-au rezolvat astfel sentimentul de vinovatie legat de neglijenta de care dau uneori dovada sau legat de lipsa de timp pentru a lua prima masa a zilei intr-un mod general acceptat ca fiind corect”, a subliniat Crina Petroiu, cercetator in echipa cantitativa Ipsos Research.

Ipsos Research Romania este parte a grupului francez Ipsos. Compania ofera partenerilor sai solutii de cercetare, cele mai utilizate fiind interviurile asistate de calculator, comunitatile online de consumatori, interviurile la raft, grupurile interactive, sondajele telefonice. Companiile carora Ipsos le acorda consultanta provin din industrii precum: FMCG, farmaceutica, financiar-bancara, telecomunicatii si servicii. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content