FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Dupa plecarea de la Unilever, Oana Davidoglu lanseaza un business online

Dupa plecarea de la Unilever, Oana Davidoglu lanseaza un business online

Oana Davidoglu, fostul Personal Care Category Marketing Manager la Unilever South Central Europe, a lansat recent magazinul Beautygarage.ro, la cateva luni de la plecarea din Unilever.

Lansat sub sloganul “Beauty Garage: Defineste-ti frumusetea!”, magazinul online include in oferta produse cosmetice premium, accesorii inedite si ofera vizitatoarelor sfaturi de infrumusetare.
Inainte de a alege calea antreprenoriatului, Oana Davidoglu a acumulat o experienta de peste 15 ani la Unilever, in departamentul de marketing.

“Beauty Garage s-a nascut din dorinta de a incuraja fiecare femeie sa-si puna in valoare frumusetea. Este usor sa oferi produse, insa noi ne-am dorit mai mult decat atat. Vrem sa oferim fiecarei persoane care ne acorda incredere o experienta unica. Cu siguranta vom reusi acest lucru, pentru ca ne bazam pe calitatea produselor noastre si pe know-how-ul in materie de infrumusetare, dobandit de-a lungul timpului, pe care suntem gata sa-l impartasim”, a declarat Oana Davidoglu, directorul Beauty Garage.

Echipa extinsa Beauty Garage cuprinde si agentia IDEALIST  - cea care a creat identitatea de brand a Beauty Garage, fiind totodata responsabila de constructia magazinului online si de comunicarea pe canalele Social Media - si Creative Brand Communication, partenerul pe PR.
Oana Davidoglu a mai precizat ca echipa Beauty Garage este in dezvoltare in acest moment.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content